duminică, 3 octombrie 2010

Paparazzi ghinionisti

Vuvuzel si Vuvuzica,
Ziaristii de taraba,
In fata, la "Ciresica",
Au facut si ei o treaba.

Cum au fost tocmiti in graba
De Stanel instalatorul,
Vuvuzica cea isteata
L-a luat fotograf pe ...chiorul.

Vuvuzel si Vuvuzica,
Mai modesti de felul lor,
In fata, la "Ciresica",
Au facut un film ....sonor.

'Geaba au vrut curiosii
Sa vada ce au filmat.
Tot ce-au reusit, sarmanii:
O plimbare
Pe-nserat

In fata la "Ciresica",
Nu tu sprituri, nu tu spaga
Paparazzii de taraba
Au distrat o lume-ntrega

Cum Stanel instalatorul
A intrat in faliment,
Plata pentru trebusoara
A facut-o mai atent.

Astfel, bietul Vuvuzel 
S-a ales c-o chelfaneala,
Iar isteata Vuvuzica
Cu doi bani de cheltuiala.

13 comentarii:

  1. La cererea unora dintre voi, am activat si pe acest blog sectiunea comentarii pentru toata lumea, nu numai pentru cei inregistrati.

    RăspundețiȘtergere
  2. misto!
    paiatele astea doua au ajuns muritoare de foame probabil daca se degradeaza pe zi ce trece. mai au si tupeu sa se dea moralisti.
    pana la urma fata batrana si betivul oligofren nu au vina ca ei se poarta asa cum sunt ei. prosti sant fraierii care mai stau de vorba cu ei, alde dumitriu si balcan. ca la stancu nu are nimeni pretentii

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu i'asi critica pe haitele alea 2
    stanel ca a apelat la ei si ia trimis unde a auzit el ca se intalneste lumea este un dobitoc. un asa mare prost nu are ce sa caute sa conduca la partid.
    ce a demonstrat ca le'a dat deo fasole sa stea de paza caraghiosi aia???????/////
    panarame si el si ei si imi pare rau ca asa are tiganul ce sa se planga la bucuresti
    niste idiotii

    RăspundețiȘtergere
  4. draghinceasca i-a trimis nu stanel

    RăspundețiȘtergere
  5. @everybody
    subiectul cere mai multa relaxare :))

    RăspundețiȘtergere
  6. credeam ca poti mai mult. ne dezamagesti. totusi mai incearca poate te lipesti de cava ca vin sarbatorile si tot nimic pe nicaieri

    RăspundețiȘtergere
  7. Tu tot nu vrei sa pricepi ca nu toata lumea e ca tine. De fapt, nici nu ai avea cum. Facem parte din specii diferite. Nevertebratele nu-si pot duce traiul decat tarandu-se.

    RăspundețiȘtergere
  8. Aura, da-i inainte. Chiorul se oftica pt ca niciodata nu va scrie decat mizerii. Diferenta dintre tine si ei se vede de la o posta. El nu-i decat un dobitoc cu pretentii iar toanta aia are doar de pierdut. Ea nu vede cate mizerii ies la suprafata despre cat de spagarita este doar ca s-a asociat cu golanul?

    RăspundețiȘtergere
  9. esti de groaza si tu :)
    lasa-i in plata dumnului. jalnicii astia dispar pe cale naturala impreuna cu toti care s-au pus la mintea lor.cand te amesteci cu laturile te mananca porcii. varga e mai istet si nu-i mai tine in brate. a ramas cu ei plocon stancu. iar cate un fraier ca necula le da ceva maruntis sa mai execute un articol. cu cat se imputineaza aia dispusi sa le arunce cate o ciosvarta pentru denigrarea adversarilor cu atat ei devin mai disperati si penibili in acelasi timp.

    RăspundețiȘtergere
  10. coolllll!!!!!!! Mai asteptam si altele ca tare-mi plac

    RăspundețiȘtergere
  11. Atata mizerie cata e in tara asta...Nici nu iti vine a crede ca traim intr-o tara libera si democrata.(zice-se!)Sunt extrem de multi cei ce nu isi dau seama ca nu sunt cu adevarat liberi si ca ceea ce fac ei nu inseamna democratie.Asa e cand dai voie la exprimare oricui:vin unii si isi arunca veninul ori improasca cu voma ceea ce ar trebui sa-i fie un filon de aer pe care sa il respire in tihna si astfel sa se poata tine drept si deasupra imensului ocean de dejectii socio-politico-economice.Anarhia nu inseamna democratie,e total opusul acesteia si e mult mai periculoasa pentru individ si societate in ansamblul ei.Aici pe blog/uri trebuie sa ne exprimam radical si decent durerile si pasurile,opiniile pro si/sau contra,sa fie pentru generatiile tinere si mai putin tinere o baricada pe care sa ne batem cu inamicul adevara si real asa cum generatii au facut-o din inchisorile comuniste.Desi erau inchisi erau liberi si isi duceau crucea si lupta cu demnitate.Sa incercam sa fim ca ei pentru a putea da Romania mai departe copiilor si nepotilor nostri(unor generatii capabile si oneste),asa cum si noi am primit-o de la parintii si bunicii nostri!
    E mult balast in jurul nostru,de multe gunoaie ne impiedicat in drumul catre mai bine,lichelele ne pandesc de oriunde si ne fac sa ne simtim straini in propria noastra tara.
    Un blog ar trebui sa fie precum un zid al plangerii dar si al bucuriei!Nimic nu trebuie sa
    pateze acest papirus virtual,aceasta jalba la indemana multora.Presa scrisa se inchide dar se deschide virtualul si acesta ne poate ajuta imens:putem vorbi liber si decent,putem salva padurile patriei si asa pe cale de disparitie.Sa fim directi,onesti,relisti,duri daca si unde e cazul,sa fim in primul rand DECENTI in atitudini si exprimare!

    RăspundețiȘtergere
  12. "Desi erau inchisi erau liberi si isi duceau crucea si lupta cu demnitate.Sa incercam sa fim ca ei pentru a putea da Romania mai departe copiilor si nepotilor nostri(unor generatii capabile si oneste),asa cum si noi am primit-o de la parintii si bunicii nostri"..HM! tentativa de discurs a la Mihai "Becali" Viteazu'...in cele din urma si-a pierdut capu', Viteazu'...de ce? pentru ca l-ati invatat voi sa-si tina discursurile!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. libidinos miliardar,pleaca si prezinta-te la puscaria doftana sau poarta alba(sa nu te bage acolo nenea sergiu)

    RăspundețiȘtergere