marți, 1 iunie 2010

Cătălin Boboc şi Diana Tuşa, în spatele atacurilor mizerabile la adresa senatorului PNL Constantin Cibu

Duminică au loc alegeri în organizaţia municipală a PNL Brăila. Cu această ocazie am putut constata că mirosul de rahat specific Brăilei vine într-adevăr de la Caruz, dar sursa duhnitoare nu e ferma porcina după cum am fi crezut, ci chair sediul de partid din strada Petru Maior. Tinerele speranţe ale politicii liberale brăilene Cătălin Boboc şi Diana Tuşa s-au cocoţat pe tron, de unde aruncă cu dejecţii umane cu ochi (şpanchii, cei-i drept) în senatorul Constantin Cibu. Fostul preşedinte a cedat nervos de atâta putoare şi şi-a dat demisia când a înţeles că noua generaţie neschimbată de pamperşi e retardată, prin urmare inutil a mai investi efort în recuperarea ei.
Că lucrurile stau exact aşa o dovedeşte campania lipsită de scrupule pe care fostul consilier cu grave probleme comportamentale dar şi de caracter o duce împotriva lui Cibu prin intermediul internetului care, iată, suportă mai multe decât hârtia. Impostorul (el zice că e ziarist dar inepţiile pe care le produce sunt orice, numai genuri jurnalistice nu) face ce ştie el mai bine, sub oblăduirea preşedintelui organizaţie municipale, Boboc: muşcă mâna care l-a hrănit atâţia ani! Să ne înţelegem, nu-l compătimesc pe Cibu căci ştia ce şarpe hrăneşte. Pentru că cele două speranţe ale politicii liberale au tolerat execuţiile pe site-ul unui membru de partid, fără să se dezică public de spurcăciunile lui, le acuz direct că se află la originea lăturilor pe care Cibu le primeşte cu polonicul.
Preşedintele marionetă Cătălin Boboc neagă vehement orice implicare în denigarea senatorului Cibu, dar portretul său stă la loc de cinste pe perţii closetului virtual gestionat de Iordache, ba chiar şi reclama la propria firmă. Cam cât de prost manager de firmă şi de partid trebuie să fie să nu înţeleagă simplul fapt că asocierea figurii lui şi a firmei lui pe un site care denigrează un senator din partidul lui sunt suficiente să-l încrimineze? Sau îi crede tâmpiţi pe liberalii care at trebui să voteze duminică?
Se aude Boboc, se aude Tuşa? sau vreţi să vă chem parte în procesul pe care îl voi intenta unui membru al PNL pentru calomnie, fals şi uz de fals, la care apelaţi în mizerabila voastră reglare de conturi! Pentru a le demonstra totuşi membrilor de partid pe care îi mai aveţi că sunteţi în stare de ceva aveţi obligaţia morală de a vă dezice public de Ştefan Cătălin Iordache, membru PNL. L-aţi dat cumva afară şi n-am aflat noi, aţi întrunit comisia de etică şi aţi luat vreo măsură sau speraţi ca dejecţiile să puteţi oferi dejecţiile lui în loc de fursecuri la adunarea de duminică?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu