sâmbătă, 5 iunie 2010

Catalin Iordache, un impostor sinistru cu carnet PNL, a publicat pe internet zvonul ca primarul Aurel Simionescu a murit

Fara pic de discernamant, impostorul care pretinde ca e ziarist, cu carnetul PNL in buzunar, singura sa calitate fiind insa aceea de client permanent al carciumilor, unde patronii ii dau sa bea, de cate ori ameninta cu gesturi disperate, a lansat in mediul virtual zvonul ca primarul Aurel Simonescu ar fi decedat.
Bunul simt, daca meserie nu cunoaste, l-ar fi obligat sa verifice enormitatea din cel putin doua surse, inainte sa o posteze pe site-ul lui de infractor (n.n.- nu este nicio exagerare, individul are deja o condamnare penala pentru calomnie si este cercetat acum intr-un nou dosar, ceea ce-l face recidivist).
Unicul motiv pentru care acest individ, care a invatat sa scrie doar pentru ca pe timpul lui Ceausescu ramanea repetent daca nu trecea pe la scoala, face atatea valuri este acela de a creste traficul pe internet pe site-ul de toata jena pe care il gestioneaza. Pentru ca nu-l duce mintea sa scrie altceva, el continua sa delireze, apeland la un mijloc de dezinformare specific babelor care ies duminica la sant: zvonul, prezentat pervers in sensul dezmintirii lui. Un simplu telefon dat lui Aurel Simionescu si n-ar mai fi fost nevoie sa scrie ineptiile acelea pe site-ul prin care induce lumea in eroare. Pur si simplu, asa ceva nu se face!
Nu m-as fi deranjat sa dau aceasta explicatie, dar cititorii Brailanews si-au manifestat curiozitatea fata de acest subiect, confirmand si de data aceasta zicala potrivit careia un nebun arunca o piatra in apa si zece intelepti se chinuiesc sa o scoata. Va recomand sa-l ignorati pe impostor pentru ca fabulatiile lui sunt semne ca are urgenta nevoie de internare la o clinica de dezintoxicare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu